Közbeszerzési Referenciák

Korábbi megbízásaink

GINOP finanszírozású lézervágó, tandem élhajlító és mobil robotcella beszerzés

Sikeresen bonyolítottunk le egy GINOP pályázat keretében finanszírozott, nettó 300.000.000 ,-HUF becsült értékű lézervágó, tandem élhajlító és mobil robotcella beszerzést. Feladatvégzésünk kiterjedt az EKR teljes körű használatára, illetve a közbeszerzés globális levezénylésére, melyhez hozzátartozott a folyamatba épített ellenőrzéshez kapcsolódó koordináció valamint az ellenőrző szervezet irányába történő adminisztráció is.

Gyümölcsfeldolgozó üzemi technológia beszerzés

Egy komplex gyümölcsfeldolgozó üzemi technológia beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárást ügyfelünk megelégedésével vittünk véghez, kezeltük az ehhez kapcsolódó utóellenőrzést, majd a szerződéskötési folyamatot is koordináltuk.

Uniós értékhatár feletti közbeszerzési eljárások

Ad hoc tanácsadói munkával több olyan gazdasági szereplőt támogattunk, akik ajánlattevőként Uniós értékhatár feletti közbeszerzési eljárásokban vettek részt. Tanácsadásunk kiterjedt példának okáért az EKR rendszer megfelelő használatára, a kapacitásnyújtás és közös ajánlattétel elhatárolására, a külföldi kapacitásnyújtókkal kapcsolatos extra adminisztratív terhek kezelésére, valamint erre irányuló kérés esetén az ajánlat teljes körű megírására.

Több Európai Uniós projektből finanszírozott közbeszerzési szerződés módosítás

Egyszerre több Európai Uniós projektből finanszírozott közbeszerzési szerződés módosításhoz is eredményesen nyújtottunk támogatást, különös figyelmet szentelve a támogatási jogviszonnyal való koherenciára, többek között a speciális közbeszerzési és elszámolhatósági szabályokra.

Gépjármű flotta közbeszerzés

Klasszikus ajánlatkérő részére sikeresen folytattuk le gépjármú-flotta közbeszerzését, továbbá olyan informatikai rendszerek beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárást, amelyben a klasszikus ajánlatkérői kört érintő speciális szabályokat is szükséges volt alkalmazni.

Közbeszerzési audit

Számtalan alkalommal vettünk részt közbeszerzési auditokon, így jelentős ellenőrzési tapasztalattal rendelkezünk, mely a gyakorlati tudás fontos bázisa.

Tanácsadás a beszerzés és közbeszerzés elhatárolásában

Olyan beszerzéseket is folyamatosan támogatunk, ahol az ajánlatkérőt nem terheli közbeszerzési kötelezettség, de a beszerzési eljárás precíz és jogszerű lebonyolításához külső tanácsadó igénybevételét tartották indokoltnak a beszerzés összetettsége miatt. Ezen szolgáltatási kör kapcsán gyakori ügyfélkérés, hogy a beszerzés és közbeszerzés elhatárolását előzetes tanácsadói véleménnyel segítsük.